Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ


e-mail που λάβαμε



ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ – ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ και ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ
Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες των Περιφερειακών Συμβούλων της« Λαϊκής Συσπείρωσης », Κωτσαντή Κώστα και Ζιώβα Βασίλη, στο ΠεριφερειακόΣυμβούλιο ΗΠΕΙΡΟΥ. Συγκεκριμένα ζητούν άμεση σύγκληση του Συμβουλίου, ούτωςώστε να συζητηθούν κατά προτεραιότητα οξυμένα λαϊκά προβλήματα όπως:
1.Η ιδιωτικοποίησητης Δωδώνη
2.Η κατάστασηπτώχευσης που έχει δημιουργηθεί στον ΕΟΠΥ
3.Η φοροεπέλαση πουγίνεται γνωστή αυτό το διάστημα με τοφόρο εισοδήματος και το χαράτσι στη ΔΕΗ
Η κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων έχει φτάσει στα όρια τηςεξαθλίωσης. Η πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης ( Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) καιη ανυπαρξία ουσιαστικής αντιπολίτευσης από τα υπόλοιπα κόμματα τουευρωμονόδρομου καθιστούν επιτακτική τηνανάγκη για ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ εκ μέρους των εργαζομένων. Προς αυτή την κατεύθυνση η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα δώσει ‘ολες της τις δυνάμεις.
Ολόκληρο το κείμενο των αιτημάτων που απεστάλει προς τοΠεριφερειακό Συμβούλιο έχει ως εξής
Προς τονΠρόεδρο
Του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Κύριε πρόεδρε
ως περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στηνΉπειρο θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να συγκληθεί σε συνεδρίαση το περιφερειακόσυμβούλιο και να ασχοληθούμε με τρίασοβαρά ζητήματα που απασχολούν το σύνολο του λαού της Ηπείρου, που είναι:
- η ιδιωτικοποίησητης Δωδώνης.
Η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο, όλοι παίρνουν θέση στα ΜΜΕ, καιτο Περιφερειακό συμβούλιο ως συλλογικό όργανο να μη παρεμβαίνει. Ουσιαστικά μεαυτό τον τρόπο βάζουμε πλάτη στο ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας.
- Η κατάστασηπτώχευσης που έχει δημιουργηθεί στον ΕΟΠΥ
Ο ΕΟΠΥ εδώ και καιρό δεν πληρώνειφαρμακοποιούς και γιατρούς με αποτέλεσμα να την πληρώνουν για άλλη μια φορά ταλαϊκά στρώματα
- Η φοροεπέλασηπου γίνεται γνωστή αυτό το διάστημα μετο φόρο εισοδήματος και το χαράτσι στη ΔΕΗ
Δεν υπάρχει οικογένεια που δεν δέχτηκε πολλαπλάσιο φόρο εισοδήματος από την προηγουμένη χρονιά και επί πλέον το χαράτσι στη ΔΕΗ να είναι σχεδόν διπλάσιο(από 3 και 4 ευρώ η τιμή ανά τ.μ. έγινε αντίστοιχα 4 και 5 ευρώ στο ν. Πρέβεζας)
Ολοκληρωμένες εισηγήσεις θα σαςαποσταλούν τις επόμενες μέρες
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι
Κωτσαντής Κώστας 6/9/20012
Ζιώβας Βασίλης