Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ουκρανοναζί "πρόσφυγες" απειλούν την Ευρώπη


Ήδη το έχουν γράψει μεγάλες εφημερίδες της Δύσης, στη βάση μιας υποτιθέμενης ανησυχίας, ότι η Ουκρανία είναι γεμάτη ναζιστές οι οποίοι όταν τελειώσει ο πόλεμος θα ξεχυθούν στη Δύση, και γεμάτη όπλα τα οποία κι αυτά θα περάσουν με παράνομο τρόπο στη Δύση

Σήμερα πια έχει γίνει κατανοητό από όλους, ότι αυτά που γράφανε δεν ήταν «ανησυχίες», αλλά απειλές, μας προειδοποιούσαν τι θα πάθουμε. Ήδη στην Πολωνία έχουν νεκρούς από μαχαιροβγάλτες ουκρανοναζί υποτίθεται «πρόσφυγες», οι οποίοι σπάνε τα μαγαζιά, βιάζουν γυναίκες, κυκλοφορούν με κάτι θηριώδεις μαύρες τζιπάρες οι «καυμένοι», που δείχνουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Σε όποιο σπίτι μπαίνουν το κάνουν αχούρι, ζωγραφίζοντας στους τοίχους σβάστιγγες, σπάζοντας νεροχύτες και λεκάνες. Παρά τα χρήματα και τα επιδόματα που τους δίνε η ΕΕ, νομίζουν ότι όλοι τους χρωστάνε, και αρνούνται να πληρώσουν στα μαγαζιά. 

Στην Πολωνία και την Τσεχία, έχουν ήδη βάλει ταμπέλες στην πρόσοψη των μαγαζιών «απαγορεύεται η είσοδος σε Ουκρανούς». Στην Αυστρία, επειδή ένας Αυστριακός αρνήθηκε να βγάλει το αυτοκίνητο του που είχε παρκάρει, για να παρκάρουν οι ουκρανοναζί τα θηριώδη μαύρα τζιπ τους, 3 δίμετροι, ντουλάπες, μπολντιμπιλτεράδες ουκρανοναζί γεμάτοι με τατουάζ από σβάστιγγες, τον πλάκωσαν στο ξύλο αφήνοντας τον αναίσθητο, και φύγανε με τα θηριώδη τζιπ

Δημιουργούνται ερωτήματα βέβαια σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς

Αφού οι Ουκρανοναζί είναι δίμετρες ντουλάπες, γιατί δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν

Που τα βρίσκουν τα λεφτά για τις θηριώδεις τζιπάρες, και τα τρελά έξοδα που κάνουν

Στο μέλλον θα μας απασχολήσει ο ένοπλος ουκρανοναζισμός, που θα έχει εισχωρήσει στην Ευρώπη σαν «πρόσφυγας»

Τα έχουμε ζήσει και στην Αθήνα πρόσφατα. Όταν πήγαν να κάνουν αυτοκινητοπορεία κάποιοι Ρώσοι στην Αθήνα, η αστυνομία που τους είχε περικυκλώσει τους οδήγησε κατευθείαν στην πλατεία Συντάγματος που έκανα αντισυγκέντρωση οι 50 ουκρανοναζί, χαιρετώντας ναζιστικά και κρατώντας στιλιάρια, επιτέθηκαν τα γουρούνια οι ουκρανοναζί, με αποτέλεσμα 2 τραυματίες, έναν Πόντιο που ήταν με τους Ρώσους και ένα κοριτσάκι 10 χρονών στο αυτοκίνητο που έσπασαν τα τζάμια. 

Υ.Γ. Για τα βαρέα όπλα που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία, ήδη οι ουκρανοναζί έχουν κλείσει συμφωνίες με την μαφία και την ντραγκέτα και τους τα πουλάνε.

https://litlepost.blogspot.com/2022/06/4-2022.html