Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Έγκλημα στη Θεσπρωτία: Στην Αλβανία έστειλαν το κεφάλι του άτυχου βοσκού


Έγκλημα στη Θεσπρωτία: Στην Αλβανία έστειλαν το κεφάλι του άτυχου βοσκού

24/5/2016     8.00

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε βρεθεί αποκεφαλισμένος έξω από το ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν στην περιοχή Γλυκή της Θεσπρωτίας, φαίνεται πως έχουν βρει οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν ήδη δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου συμπατριώτη του θύματος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι τρεις άλλοι ομοεθνείς του τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος και ότι ο ίδιος ήταν παρών στην δολοφονία την οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες.
Βάσει της απολογίας του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί έχουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των τριών φερόμενων φυσικών αυτουργών του εγκλήματος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται.
Ως κίνητρο της δολοφονίας, φέρονται τα αντίποινα επειδή το θύμα λέγεται ότι κράτησε για τον εαυτό του ναρκωτικά τα οποία επρόκειτο να διακινηθούν και χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ουσιών.
Ο 28χρονος έχει επιβεβαιώσει ότι το κεφάλι του νεαρού βοσκού μεταφέρθηκε στην Αλβανία, απ' όπου είχε δοθεί η εντολή για τη δολοφονία του.


Καμιά σύλληψη για τον αποκεφαλισμό του 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, 11:52
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η προσαγωγή ενός υπόπτου για την άγρια δολοφονία του 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας, στην οποία προχώρησε τη Δευτέρα η αστυνομία.

Η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη και έπειτα από μαρτυρία ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος κρατείται από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Ο 28χρονος φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο άγριο έγκλημα, καθώς υποχρεώθηκε να οδηγήσει εκεί τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι πυροβόλησαν και αποκεφάλισαν τον 25χρονο που εργαζόταν ως βοσκός.

Έχει παρουσιάσει μία σειρά γεγονότων στην αστυνομία, τα οποία ταυτίζονται με τα πραγματικά, όμως από εκεί και πέρα δεν διευκολύνει την έρευνα, καθώς υποδεικνύει διαφορετικά πρόσωπα ως δράστες.

Έτσι και η χθεσινή προσαγωγή ήταν άνευ αποτελέσματος..

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της ορισμένα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας εντός των επόμενων ημερών.