Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Θρίλερ με το αποκεφαλισμένο πτώμα: Συνελήφθησαν πατέρας και γιοςΘρίλερ με το αποκεφαλισμένο πτώμα: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος

11/5/2016    11.00

Στη σύλληψη του κτηνοτρόφου για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν ο 25χρονος Αλβανός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος, αλλά και του γιου του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας.
Πατέρας και γιος, συνελήφθησαν μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν πιστόλια, διαφορετικών τύπων καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 150 σφαίρες.
Πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να συνδέεται με την εξιχνίαση μιας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο οπλισμός που βρέθηκε και κατασχέθηκε δεν σχετίζεται με την εγκληματική ενέργεια. Το όπλο άλλωστε με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα ήταν κυνηγετικό.
Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.Όπως ανέφερε  ο αδερφός του θύματος, μιλώντας για τον αποκεφαλισμό: "Αυτό μου κάνει κι εμένα εντύπωση. Έχω τόσα χρόνια... Δεν έχω δει στη ζωή μου τέτοια πράγματα, έτυχε σε εμάς. Ψάχνουμε ακόμα". Λέει ότι δεν πάει κάπου το μυαλό του για το ποιος μπορεί να έκανε αυτό το φρικτό έγκλημα. Συμπληρώνει ότι το θύμα, είχε κάνει φυλακή επειδή έκλεψε ένα άλογο.